top of page

Algemene info kampen

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Alle kampen gegeven door Studio l'arte zijn volledig uitgewerkt in thema. Wij willen de kinderen een zo fijn mogelijke kampweek bezorgen en het voor de ouders zo eenvoudig mogelijk maken. 

Daarom voorzien wij:

  • gratis voor-opvang vanaf 08u00 tot 09u00

  • activiteiten van 09u00 tot 16u00

  • gratis na-opvang vanaf 16u00 tot 17u30 

  • gratis tienuurtje

  • een verzekering inbegrepen in de prijs

De kampactiviteiten gaan door van 09u00 tot 16u00. Uw kind kan bij ons terecht vanaf de eerste kleuterklas tot het vierde leerjaar. Is uw zoon of dochter iets jonger of ouder? Contacteer ons gerust via "contact" en dan bekijken we het met u verder. 

De kinderen worden opgedeeld in leeftijdscategorieën, hierdoor kunnen wij elke activiteiten perfect aanpassen aan de leefwereld van uw kind. De kinderen eten in de middag samen met ons hun eigen lunchpakket op. 

 

De prijzen worden berekend aan de hand van het aantal dagen dat het kamp duurt. De prijs per dag bedraagt 26 EUR alles inclusief. Voor een volledige week betaalt u dus 130 EUR.

Tot twee weken voor elk kamp is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Vanaf twee weken voor het kamp moet er een doktersattest worden voorzien en zal u afhankelijk van de startdatum van het kamp een deel van uw kampgeld terug kunnen krijgen.

bottom of page